Återställer data från FTP-lagring

Kaspersky-programmet har inte stöd för säkerhetskopiering och återställning över FTP. Följ instruktionerna nedan för att återställa säkerhetskopior som skapats i andra Kaspersky-program från FTP-lagring.

Så här återställer du säkerhetskopior från FTP-lagring:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Prestanda.
  3. I blocket Säkerhetskopiering och återställning, klicka på knappen Visa säkerhetskopior.

Detta öppnar fönstret Säkerhetskopiering och återställning.

4. Klicka på länken Hantera lagringsplatser så att fönstret Lagringsplatser öppnas.
  5. Öppna FTP-lagringsmappen i Windows Explorer.
  6. Kopiera datan (inklusive filen storage.xml) till en lokal enhet (till exempel С:\<folder name>).
  7. Klicka på knappen Ta bort lagringsplatser i fönstret Lagringsplatser bredvid FTP-lagring.
  8. Klicka på Ta bort i bekräftelsefönstret.

Lagringsplatsen är nu borttagen.

9. I fönstret för Lagringsplatser, klicka på knappen Anslut befintlig lagring.
  10. I fönstret Anslut lagringen väljer du avsnittet Lokal enhet och använder knappen Bläddra för att ange sökvägen till den mapp som innehåller säkerhetskopior som du kopierade till den lokala enheten från FTP-lagring.
  11. I fönstret Lagringsplatser bredvid den anslutna lagringsplatsen klickar du på knappen Återställ filer.
  12. Följ standardförfarandet för återställning.